Lars Ulriksen | DMcoach.no

Foto og Video er viktige element i en identitet og i innholdet på sider og sosiale medier

Produktfoto, referanser, ansattbilder eller temabilder for oppdateringer i sosiale kanaler og «krydder» i artikler og nyhetsbrev. Bilder er en del av den visuelle identiteten.

Jeg har et lite studio hvor jeg kan gjøre produktfoto eller rigge portabelt studio ute hos kunde. Jeg kan også arrangere eksterne shoots for miljøbilder, editorials, osv.

Man ser ofte at video kan øke konverteringsrater og interesse. Ja, det er litt dyrere enn foto, men du høster mer oppmerksomhet og antall leads. Bruk video i presentasjoner, how-to’s, behind the scenes, intervjuer og selvsagt i annonsene dine! Kontakt meg gjerne for en uforpliktende prat.

Lars Ulriksen +47 464 25 603 | mail@dmcoach.no

RiotCrows AS (ORG/MVA926019074NO) Husebyveien 124. 1623 Gressvik 

Har du en historie å fortelle eller en opplevelse du vil dele? Jeg kan hjelpe deg med foto, video og redigering.

Video gir bedre resultat i sosiale medier enn vanlige fotografier. Det setter folk i stemning og holder på oppmerksomheten lenger enn tradisjonelle annonser.

DMcoach - Din digitale markedsfører

Profil & Visuell Identitet

Profil og visuell identitet handler om førsteinntrykk og helhetsinntrykk. Det er bedriftens personlighet og det som møter kunden i all kommunikasjon på alle arenaer.

E-handel & Nettsider

Skreddersydde, skalerbare løsninger for e-handel og nettsider, som gjør det enkelt å kommunisere med kundene. Optimalisert for god rangering og gode kundereiser.

Foto & Redigering

Produktfoto, referanser, ansattbilder eller temabilder for oppdateringer i SoMe og "krydder" i artikler og nyhetsbrev. Bilder er en del av den visuelle identiteten.

Innholdsproduksjon

Informativt og godt innhold bygger relasjoner, skaper tillit og gir troverdighet. Like viktig som innholdet, er en god og effektiv strategi for hvordan innholdet deles.

Sosiale Medier (SoMe)

Sosiale Medier er en viktig del av både merkevarebygging og salgskampanjer. Kontinuerlig aktivitet i SoMe bør være en del av markedsstrategien.

SEO & Markedsføring

Search Engine Optimization (SEO) er tilpassing av innhold og semantikk som bidrar til at nettstedet blir mer synlig og får bedre plasseringer i resultat på søk.

DMcoach.no drives av Lars Ulriksen - RiotCrows AS (ORG/MVA926019074NO) Husebyveien 124. 1623 Gressvik